Inhoud van de WHM WORKSHOPS

De workshop duurt gemiddeld 4 uur en is opgebouwd uit 3 componenten:

 

  • Ademhalingstechnieken
  • Focus
  • Koude gewenning

 

De theorie en het ervaren van deze 3 componenten staan ​​centraal in deze workshop. Deze wordt gegeven door Barbara Hiestand, gecertificeerd Wim Hof ​​Methode instructeur. Deze workshop is het begin van een preventieve manier om mentaal en gezond gezond te blijven. Maar ook voor mensen die te kampen hebben met gezondheidsklachten, kunnen baat hebben bij deze methode. Je immuunsysteem kun je versterken, je hormonen komen in balans, je lichaam neemt meer zuurstof op in de kern van de cel.

Ervaar het, want voelen is begrijpen! Maak in de workshop kennis met de ademhalingstechniek. Barbara zal laten zien hoe je kunt ontzuren, dit testen we door een PH waarde test. We doen een focus oefening om een  pijnprikkel weg te krijgen. En we sluiten af, met een ijsbad. Je zal ervaren dat als je ontspannen bent en je focust op de ademhaling, het niet vervelend voelt als je in het ijsbad stapt. Je krijgt erna een enorme energieboost. Je krijgt tips hoe je hier mee thuis kunt gaan oefenen. Door zelf aan deze technieken te werken kun je leren beter contact te maken met het zenuwstelsel, je immuunsysteem beïnvloeden, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. Kortom: je kunt veel meer uit je lichaam halen dan je eigenlijk gedacht.

Bij twijfel raadpleeg je de huisarts of therapeut. Geef altijd vooraf door bij aanmelding of er sprake is van gezondheidsklachten en welke?

Draag vrij zittende kleding zoals bv een joggingbroek. Neem badlaken, slippers, zwemkleding en een badjas mee.

 

 

De workshops zijn te boeken door groepen, sportscholen, yogascholen, bedrijven. Maar je kan ook individueel mee doen aan een workshop door het hele land. Kijk op onderstaande agenda welke workshop bij jou in de buurt is en meld je aan voor deelname, of maak gebruik van het contactformulier.

 

Heeft u interesse om een workshop te boeken bij u in de yogaschool, sportschool, buurthuis of elders. Dan kunt u het contact formulier invullen en ik neem vervolgens contact met u op. Een offerte is gratis en vrijblijvend

 

 

Workshops:

 

Zondag 5 februari 2023

Een Wim Hof Methode workshop in Hoogblokland. Deze workshop is in een besloten groep. U kunt zich hiervoor niet inschrijven.

 

Zaterdag 18 maart 2023

Een Wim Hof Methode workshop in Ermelo. Deze workshop vindt plaats in een besloten groep. U kunt zich hier niet voor inschrijven.

 

Zondag 14 mei 2023

Een Wim Hof Methode workshop in Hoogblokland. Deze workshop vindt plaats van 9:30 uur tot 13:30 uur. Kosten zijn 130,- per persoon inclusief 21% btw.  Deze workshop is vol!